منتظران

پویشی برای خواستن آمدنش

منتظران

پویشی برای خواستن آمدنش

جناب ظریف؛ چهارسال منتظر باشیم یا هشت سال ؟

مطمئنم همه شما عزیزان با بنده هم عقیده هستید که رفتار های وزیر محترم امور خارجه دولت تدبیر و امید نه تنها کمی تا قسمتی ،بلکه شدیدا با رفتار های تمامی وزرای خارجه جمهوری اسلامی تفاوت دارد.این رفتار ها شامل تمامی حوزه های داخلی ، خارجی ، وزارتی ،عمومی و شاید خصوصی ایشان می شود.

رفتار های دکتر ظریف نه تنها در میان وزاری امور خارجه کشورمان تازگی دارد بلکه نمونه خارجی هم ندارد زیرا وزارت امور خارجه در تمامی کشور ها تعریف مشخصی دارد و رفتار های دیپلمات ها معمولا کلیشه های ثابتی است که برای آنها تعریف شده است. بالاخص سکاندار وزارت، رفتار محدود و تعریف شده ای دارد منظور از کلمه محدود معنای لغوی محدودیت نیست. محدودیت رفتاری وزیر امور خارجه یعنی رعایت اصول و قواعد دیپلماتیک .

برای این که عزیزانی که هنوز توجیه نشده اند ،وارد گود شوند می توان به خنده ها ، لطیفه گویی ها و شوخی های آقای وزیر در نشست های بین المللی اشاره کرد که خیلی مسبوق به سابقه نیست. لبخند دیپلماتیک لازمه کار دیپلماسی است اما خنده،جوک و قهقهه دیپلماتیک از ابتکارات و شاید تدابیر وبدعت های آقای وزیر است. همچنین صحبت به زبانی غیر از زبان فارسی هنگام حضور در کنفرانس های خبری! بدعتی غلط است که هیچ وزیر خارجه ای از هیچ کشور متمدن دنیا زیر بار آن نمی رود. مگر این کشور های گوگولی حاشیه خلیج همیشه فارس که بخواهند پز بدهند که ما هم انگلیسی بلدیم بلغور کنیم!و وزیر امور خارجه انگلیس!



(البته جناب وزیر می فرمایند بنده به احترام رسانه های خارجی حاضردر کنفرانس انگلیسی صحبت می کنم  .خب چرا آقای لاوروف در تهران به هیچ کس احترام نگذاشت و در نهایت بی ادبی روسی صحبت کرد؟ چرا آقای اخضر ابراهیمی نماینده دبیرکل سازمان ملل درامور سوریه در برابر هزاران رسانه انگلیسی زبان عربی حرف می زند؟! آقای وزیر انگلیسی صحبت کردن شما در این جا و آنجا هم کمی مشکوک است که توضیح خواهیم داد)

علاوه بر تغییراتی که در کلیشه های دیپلماتیک داده شده است، نوع ارتباط آقای وزیر با فضای عمومی جامعه نیز نوعی نو گرائی است. داشتن صفحه اجتماعی در فیس بوک و مشارکت فعال در نوشتن و خواندن نظرات مراجعین به صفحه شخصی شان،تبریک سال نو یهودی در صفحه فیس بوک ،انتشار فایل ویدئویی از خود قبل از مذاکرات ژنو6 با مطلع آتشین  “my name is javad zarif” تبریک سال نو مسیحی به هموطنان از تریبون صدا و سیما کاری که معمولا از سوی رئیس جمهور صورت می گیرد آن هم دوهفته قبل از سال نو، حضور در پشت صحنه سریال مهران مدیری و خلاصه دهها فعالیت و ژست های متفاوت از دکتر ظریف  خارج از حوزه وزارت امور خارجه وجود دارد. به نظر می آید این رفتار ها حاکی از آن است که آقای وزیر بدش نمی آید  به کرسی وسطی هیئت دولت نیم نگاهی داشته باشد. عجیب هم نیست. دولتی که در عملکرد 100 روزه ای که قول داده بود اقتصاد را کن فیکون کند به قول خودشان دو اقدام قابل توجه داشت . یکی دیپلماسی خارجی و دیگری تلاش برای توزیع شیر رایگان در مدارس !بنابراین دکتر ظریف حق دارد خود را لایق جایگاه ریاست جمهوری بپندارد زیرا به زعم او دولت تدبیر و امید مدیون تلاش های دیپلماتیک اوست که گزارش صد روزه اش چیزی برای گفتن داشته است. تحلیل ما این است که دکتر ظریف با احتمال بسیار بالا برای انتخابات ریاست جمهوری آماده می شود. کمی دقت در رفتار ایشان از آغاز تاکنون کاملا نشانگر آن است  که برنامه هایی که ایشان اجرا کرده خیلی به دیپلماسی مربوط نیست . شاید هم بوده و ما اطلاعاتمان محدود است. مثلا شاید مهران مدیری قرار بوده قسمتی از سریال جدیدش را در نطنز فیلمبرداری کند دکتر ظریف رفته اند به ایشان گوشزد کنند که تا 10 سال رفت و آمد هرتیم سیاسی،فنی،علمی و حتی هنری به 100 کیلومتری نطنز ممنوع شده خواهشا آتو دست این جان کری ندهید!

به هرحال فرض می کنیم تحلیل ما درست باشد و دکتر ظریف برای انتخابات ریاست جمهوری آماده میشوند لازم است به ایشان نصیحت برادرانه کنیم که دچار قالیبافیسم نشود.قالیبافیسم معضلی بود که علی رغم هشدارهای چند باره این وبلاگ و خیلی از رسانه های دیگر به دکتر قالیباف نامزد دو دوره ریاست جمهوری، مورد توجه دکتر قالیباف قرار نگرفت و ایشان در هر دو دوره باختند.  ما توصیه مان را دوباره تکرار می کنیم آقای دکتر ظریف ، آقای دکتر قالیباف و ... آها آقای دکتر رضایی!

 مردم ما خیلی دوست ندارند کسی از سالها قبل از انتخابات هی برود روی مخشان که ببینید خدمات من چقدر گسترده و مفید و همه جانبه است، ببینید مدیریت من چقدر فراگیر است، دقت کنید برنامه های من چقدر بدردتان می خورد، ببینید من چقدر خوب و نازنین و خندان و پر انرژی ام. ببینید من بهترین گزینه برای ریاست جمهورتان هستم .مردم ما به این گونه خودفروشی ها جواب های سختی می دهند. لذا بهتر است سالها عمر خود را صرف ثابت کردن خود به مردم نکنیم خود را برای خدا ثابت کنیم همراهی مردم با خدا...

راستی آقای دکتر ظریف ان شاء الله  چهار سال بعد رقیب جناب روحانی خواهید بود و یا به حرمت ایشان 8سال دندان روی جگر می گذارید؟

 

 

نظرات 3 + ارسال نظر
مسعود شنبه 30 آذر‌ماه سال 1392 ساعت 07:57 ب.ظ

جناب آقای نکته سنج
یک چیزی رو که اتفاقا خیلی خیلی هم مهمه از یاد بردی و اون کاریزماست
اقای ظریف کاریزمای فوق العاده ای داره شما میتونی توی وبلاگ خودت هرجوری تحلیلی ارائه بدی ولی ماجرا تو میون مردم یه چیز دیگس محبوبیت ظریف بین مردم خیلیه و خیلی دوستش دارن انگلیسی حرف زدنش رو هم دوست دارن! و خیالت راحت با تحلیلای جناب شما هم نظرشون تغیر نمیکنه

جناب آقای دوستدار اول سلام
دوما مگه ما میگیم نظر مردم تغییر کنه؟ ما فقط پرسیدیم ایشون چهار سال دیگه میان یا هشت سال دیگه!
البته شب دراز است و قلندر بیدار من امید وارم عاقبت دکتر ظریف ختم به خیر بشه و مجبور نشه از ایران مهاجرت کنه به دلیل بلایی که آمریکائی ها سرش خواهند آورد!

امیر پنج‌شنبه 5 دی‌ماه سال 1392 ساعت 11:11 ب.ظ

"البته شب دراز است و قلندر بیدار من امید وارم عاقبت دکتر ظریف ختم به خیر بشه و مجبور نشه از ایران مهاجرت کنه به دلیل بلایی که آمریکائی ها سرش خواهند آورد! "
من هم کاملا موافقم،

[ بدون نام ] سه‌شنبه 10 دی‌ماه سال 1392 ساعت 09:13 ق.ظ

سلام
از این افکار مالیخولیایی که به طیف خاصی نسبت دارد و غیر از خود همه را خائن و جاسوس و ساده می انگارید، دست بردارید.
به خدا سالم فکر کردن خیلی راحته فقط توکل میخواد.

سلام علیکم
مالیخولیا چی هست اصلا؟!
ما به جز چند نفر انگشت شمار هیچ کدام از مخالفین سیاسی خود را خائن نمیدانیم اما بلایی که در طول تاریخ از ساده انگاران و ساده لوحان بر سر ما آمده است از دشمنان نیامده است. کسانی که احساس میکردند درحال خدمتند و لی در حال خیانت ناخواسته بودند . در مثال جای مناقشه نیست اما هدف ابوموسی اشعری جلوگیری از خونریزی در میان مسلمانان و ایجاد تفاهم و آشتی با فتنه گران بود!
سالم فکر کردن انقدر ها هم راحت نیست اتفاقا احتیاج به تقوی و ورع داره اما بی خیال فکر کردن خیلی راحته

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد